Menu
Menu
Your Cart
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
See our Privacy Policy

Gift from Sint Action

Beste mensen,

 

Wij hebben op verzoek van Sinterklaas en zijn pieten besloten om niet mee te doen met alle gekte rondom Black Friday en Cyber monday. We hebben in Nederland een heel mooi feest dat Sinterklaas heet. Bij ons vind u dan ook gewoon weer echte Sinterklaas aanbiedingen!

 

Koop je nu een nieuwe auto, boot, truck of machine bij ons in de winkel dan mag je van Sinterklaas voor 15% van de waarde van dit product gratis accessoires uitzoeken.
Koop je bijvoorbeeld een ARRMA Kraton 6S dan mag je voor €80,85 aan gratis accessoires uitzoeken bij je model. Hiervoor heb je bijvoorbeeld al 2x een 3S 5000mah accu gratis!
Of een Tamiya Volvo FH16 Timber truck met maar liefst €85,35 korting op je benodigdheden daarvoor heb je bijvoorbeeld de LED verlichting geheel gratis voor dit model!

 

Daarnaast hebben wij heel veel leuke extra Sint deals in onze winkel! Een echte allrounder voor de beginners bijvoorbeeld zijn de Absima 1/18 First step modellen voor slechts €59,95

 

De actie loopt vanaf 27 november t/m 5 december.

 

*Uitgesloten van deelname zijn Traxxas, Verkerk modelbouw en reeds lopende acties. Reserveringen voor deze actie zijn niet mogelijk. De kado van sint dient volledig besteed te worden, restanten worden niet uitbetaald in vorm van cadeaubonnen of geld. De actie wordt verrekend als korting op het totaal bedrag van uw besteding.

 

Groeten van Sint