Over Ons

Allereerst welkom op de website van Wetronic.

Wetronic is de naam waaronder ik sinds 2008 succesvol meerdere elektronica modules heb ontwikkeld voor de modelbouwer.
Doordat ik zelf actief ben als modelbouwer en dit met veel plezier en passie doe is dit de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige modelbouw winkel.
In 2008 is alles begonnen met de MS12 multiswitch, daarna is het aanbod snel uitgebreid en sinds 2015 is Wetronic een echte webshop met bijbehorende winkel.

Om een breder aanbod te kunnen bieden en de afhandeling van bestellingen eenvoudiger te maken is sinds 2015 de webshop geopend.
Door mijn goede contacten in de modelbouw wereld en mijn eerlijke prijzen kan ik mijn mede modelbouwers ook eerlijke prijzen bieden.
En uiteraard wat nog veel belangrijker is, is een goede service. Service en klant gerichtheid zijn 2 van de speerpunten achter Wetronic.

Waar andere stoppen ga ik voor u verder. Als modelbouwer weet ik de valkuilen en de goede dingen van de hobby.
Mijn specialiteit ligt voornamelijk in de elektronica, maar ik mag mijzelf een goede allrounder noemen.
De ontwikkelingen van nieuwe elektronica modules is en blijft uiteraard door gaan nog altijd wordt er veel ontwikkeld onder de naam Wetronic (WTE)
Maar ik bied u graag een totaal pakket aan voor uw hobby, mijn focus ligt op rc truck/vrachtwagens aangezien dit ook de kant is waarin ik zelf veel actief ben.

Daarnaast ben ik als modelbouwer lid van de Modelbouw Vereniging Woubrugge (Asfalt Rockers).
Dit is een zeer actieve vereniging met meer dan 100 leden door het hele land. Kijkt u vooral eens op hun site voor meer informatie en rijdemo's.

Verenigingen hebben vele voordelen binnen deze hobby en ik zou een ieder dan ook adviseren om eens te kijken bij verenigingen en evenementen in hun eigen regio.

Heeft u vragen, suggesties of problemen?
Twijfel niet! Ik help u graag, en samen komen we er altijd uit.

De waardering van www.wetronic.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 200 reviews.