Tamiya Tank US KPz M1A2 Abrams - Full Option Kit 56041

1 - 14 Dagen Tamiya Tank US KPz M1A2 Abrams - Full Option Kit 56041

Tamiya tanks zijn de beste van hun klasse

Op uw bevel 
De M1 Abrams werd formeel geadopteerd in 1980 en beschikt over zeer herkenbare vlakke oppervlakken en een hoekige vorm, plus een krachtige gasturbinemotor. Het is ontworpen als upgrade vriendelijk en door de vele aanpassingen gedurende zijn levensduur heeft het tot op de dag van vandaag het voortouw genomen op het gebied van militaire technologie. Een verbeterde variant was de M1A1HA, die een L / 44 120mm smoothbore-pistool en verarmd uranium-pantser op het torentje en de romp droeg; de M1A2 heeft dit ontwerp verder ontwikkeld met technologische verbeteringen zoals het CITV-beeldvormingsobject, een positie / navigatiesysteem en geïntegreerde beelden voor de commandant en de bestuurder. Het IVIS-systeem maakt geavanceerde communicatie en informatie-uitwisseling tussen vriendelijke voertuigen mogelijk. De M1A2 verscheen in 1992 en zag in 2003 zijn eerste actie in operaties in Irak.

Over het model 
★ Dit is een assemblageset voor het R / C-model met 1/16 schaal. ★ De onderscheidende vorm van de M1A2 Abrams wordt met grote nauwkeurigheid vastgelegd. ★ Biedt een volledig bewegingsbereik, van vooruit en achteruit tot een verscheidenheid aan bochten, plus revolverrotatie en pistoolhoogte. ★ Vuren van het hoofdkanon gaat gepaard met realistische terugslag en terugslag van het voertuig. ★ Authentieke gasturbinemotor en ontstekingsgeluiden worden gecoördineerd met modelacties. ★ Een overvloed aan lichten wordt opnieuw gemaakt en kan worden bediend via de zender. ★ Geweerloopbedieningssysteem kan worden gebruikt om het hoofdpistool in een richting te houden die via de zender is ingesteld. ★ Compatibel met het afzonderlijk verkochte Battle-systeem. 

Specificaties

★ Lengte: 615 mm, breedte: 231 mm, hoogte: 190 mm. (inclusief machinegeweer M2). Gewicht (ongeveer): 5,030 g. ★ Dubbele luidsprekers zenden zeer authentieke geluiden uit in de tijd met modelacties. ★ Functies Gun Barrel Control-systeem. ★ Inclusief multifunctionele eenheid.

Afzonderlijk vereiste items 
★ 4-kanaals zender ★ Batterij en oplader ★ Batterijen voor zender 
Plaats je eigen foto's als inspiratie voor andere klanten! Upload ze hier

Wilt u ook altijd de beste prijs?

Wij bieden onze klanten eerlijke prijzen en controleren regelmatig onze prijzen met andere aanbieders. Zo kunnen we vaak de laagste prijs bieden.
Vind u toch een lagere prijs binnen Nederland bij een fysieke winkel stuur ons dan een bericht en wij kijken onze prijs voor u na.
Als we dezelfde prijs kunnen aanbieden ontvangt u van ons de nieuwe prijs voor het product.


Spelregels:
1. Alleen reguliere prijzen bij andere winkels in Nederland doen hierin mee.
2. Eventuele verzendkosten worden meegenomen in de prijs van de andere winkel
3. Aanbiedingen zijn uitgesloten van deelname.
4. Prijzen dienen openbaar zichtbaar te zijn
5. Het product is bij de andere winkel vanuit voorraad leverbaar en staat ook zodanig openbaar vermeld.
6. Niet van toepassing met terugwerkende kracht
7. Prijsfouten zijn uitgesloten van deelname
8. Producten dienen identiek te zijn.

Vul onderstaand formulier in:
* Verplichte velden

Geef uw mening

Om een review te schrijven moet u eerstinloggen of registreren
  • Bekeken: 1884
  • Model: TAM-56041
  • Beschikbaarheid: 1 - 14 Dagen
  • €999,00
  • Excl. BTW: €825,62

Tags: 1-16, 1/16, 1:16, rc, radio control tank, tamiya tank, tamiya tank m1a2 abrams. m1a2 abrams, us kpz, usa, united states, irak, iraq, 56041, t56041, tamiya 56041, 4950344560417

De waardering van www.wetronic.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 168 reviews.