Menu
Menu
Your Cart
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
See our Privacy Policy

Wij blijven uw bestellingen verwerken en bezorgen

Beste klant,

 

Afgelopen 14 december 2020 heeft de overheid bekend gemaakt dat alle winkels per direct moeten sluiten in verband met het corona virus.
Dit is uiteraard een erg zware klap in deze drukke periode van het jaar, maar een die volledig te begrijpen is. Uiteraard staat gezondheid bij iedereen voorop.
Voor onze webshop heeft dit gelukkig geen gevolgen we zijn goed voorbereid op de drukke perioden en blijven dan ook alle pakketten welke voor 16:00 besteld zijn nog steeds dezelfde dag versturen.
Wel zal de drukte op de bezorgdiensten nog meer toenemen waardoor vertragingen daar niet te voorkomen zullen zijn. Houdt u dan ook rekening met vertragingen in de bezorging van uw pakketten. 

 

Naast het versturen van pakketten is het mogelijk om uw pakket bij ons af te halen op afspraak. Het is echter niet mogelijk in de winkel zelf producten aan te kopen.
Voor het afhalen is het nodig om een afspraak te maken zodat wij het aantal klanten tegelijk kunnen beperken. Zonder afspraak is het niet mogelijk om uw pakket af te halen.

 

Afspraak Maken